Monday, October 15, 2018

El monestir de Sant Antoni de Barcelona: L'origen i l'assentament del primer monestir de clarisses a Catalunya (Scripta et Documenta) libro - Núria Jornet i Benito .epub


Descargar PDF Leer en línea



Aquesta obra pren com a punt de referència l'origen i el primer segle d'existència del que fou el primer monestir de l'orde de Santa Clara a terres catalanes, la comunitat de Sant Antoni (en època moderna, coneguda també amb el nom de Santa clara). La documentació, inèdita en la seva majoria, és conservada per l'actual comunitat successora de les primeres damianites-clarisses, el monestir de Sant Benet de Montserrat (de família benedictina), i s'ha fet servir com a font històrica principal. La cronologia de l'estudi arrenca a la dècada del 1230, quan es dóna cos a la primera comunitat monàstica, i.
Jornet-Benito, N. Agnès de Peranda. Ordinacions i constitucions de l'abadessa del monestir de Sant Antoni de Barcelona, de l'orde de Santa Clara, de l'any  Un monestir a la cruïlla. Els inventaris de sagristia del monestir de Sant Antoni i Santa Clara de Barcelona (1389-1461). Núria Jornet i Benito. Anuario de  Núria Jornet-Benito, Universitat de Barcelona, Biblioteconomia i ELS INVENTARIS DE SAGRISTIA DEL MONESTIR DE SANT ANTONI I SANTA CLARA DE  Descripción: Aquesta obra pren com a punt de referència l'origen i el primer segle d'existència del que fou el primer monestir de l'orde de Santa Clara a terres  Portada Jornet i Benito, Núria El monestir de Sant Antoni de Barcelona . L'origen i l'assentament del primer monestir de clarisses a Catalunya . Jornet i Benito  als monestirs medievals: les llegendes fundacionals, de Núria Jornet Benito . (El monestir de Sant Antoni de Barcelona: l'origen i l'assentament del primer  El monestir de sant antoni de barce, libro de JORNET I BENITO, NÚRIA. Editorial: Publicacions de l´abadia de montser. Libros con 5% de descuento y envío  Libros de Segunda Mano - Religión: El monestir de sant antoni de barcelona . autor : jornet i benito, núria . Compra, venta y subastas de Religion en  El monestir de Sant Antoni de Barcelona: L'origen i l'assentament del primer a Catalunya Scripta et Documenta: Amazon.es: Núria Jornet i Benito: Libros.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.