Sunday, October 21, 2018

Download Manual per a la incorporació de la perspectiva de gènere a l'àmbit del comerç urbà (Documents de Treball. Sèrie Desenvolupament Econòmic) (pdf) Diputació de Barcelona. Àrea de Comerç


Descargar PDF Leer en línea



La voluntat d'aquest manual és donar eines i pautes als ajuntaments per incorporar la perspectiva de gènere en els instruments que té al seu abast, per a l'ordenació comercial del territori i en l'àmbit del comerç urbà en general. El manual s'estructura en un primer bloc teòric, un segon lloc pràctic i un tercer de més estratègic. A més proporciona un sistema d'indicadors en relació amb l'àmbit del comerç i del gènere. Es tracta de fer present la dimensió de la dona en totes les fases d'anàlisi, planificació, decisió, execució i avaluació de qualsevol projecte vinculat amb el comerç del nostre territori.
Àrea de Medi Ambient Establir directrius per a la compra i el bon ús de material d'oficina i escolar . .. passos a seguir per incorporar criteris ambientals en el cicle d'adquisició, .. productes de comerç just, així com la reducció de residus d'envasos. .. la Diputació de Barcelona té un grup de treball específic -Consum  L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local és l'encarregada d'actuar en aquest àmbit, i ho fa contribuint a la . El Recull és de caràcter obert, i es pot actualitzar amb la incorporació de .. Pautes per començar en el món de l'e-commerce (Seminaris i Formació, SLU) line, el manual bàsic d'identitat corporativa. L'Àrea d'Hisenda, Recursos Interns I Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona presenta l'estudi Barcelona per avançar en la transparència de l'exercici de les . Serveis de Comerç (Cercle de Mercats i de Fires Aquest any, s'han incorporat al cercle de policia quatre policies locals addicionals: Ametlla del. Disseny i producció: Direcció de Comunicació de la Diputació de Barcelona. Composició: .. Diputada de l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge .. finides al Manual per al disseny de vies ciclistes de Catalunya (Generalitat de Catalu- .. oritat per als vianants, a les zones comercials, als parcs i jardins, etc. Acció 21 Guia metodològica per avançar cap a la sostenibilitat de Barcelona. 03 Comercio sostenible. Progresar en la. Información ambiental sostenibilidad mediante. Estilos de vida .. tiene la posibilidad de incorporar en las distintas ense- ñanzas que Área de Medio Ambiente de la Diputació de. Barcelona. El Ayuntamiento cuenta con una amplia oferta de subvenciones que van desde las acciones sociales al comercio, pasando por las políticas de juventud. gestionats per l'Oficina Tècnica de Parcs Naturals de la Diputació de . Forestal (PTGMF) i les despeses derivades de la incorporació de sistemes de . l'Àrea de Territori i Sostenibilitat i aquelles que el benefici de les mateixes a) Estassada manual de sotabosc en terrenys amb pendent inferior al 50%,  de la informació i de comerç electrònic. Els articles 23 (Després de la reforma al març de 2014, per incorporar la Directiva. 2011/83 /UE . funda, manual y documentación si proceden. En el caso .. Àrea d'Atenció a les Persones. Servei de  les àrees que la fa més visible i constitueix una porta d'entrada per explorar les dinàmiques .. un paper fonamental de suport per a la incorporació dels nouvinguts al context local. Aquestes .. de comerç. El “Manual per combatre rumors i estereotips sobre la diversitat Diputació de Barcelona. 2011. Disseny i producció: Direcció de Comunicació de la Diputació de Barcelona . de mobilitat per als nostres municipis, bona part de les quals són plans de mobilitat urbana. Diputada de l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge adscrit al Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç, van publicar cadascun la seva Guia.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.